Løvenes Konge

Rekkefølge, kostymeliste

"Løvenes Konge - Dansens Rike" har forestilling på Bakkenteigen Kulturhus

Lørdag 25.mai kl:12.00 og kl:16

 

Rekkefølgen og kostymeliste for forestillingen finner du her:Rekkefølge/Kostymer

Oversikt over forestillingsuka finner du her: Forestillingsuka

  

Til juleforestillingen 2016 var vi så heldige at vi, takket være vår hoved sponsor Vilje prosjekttjenester, kunne innvitere en av VERDENS BESTE breakere til å danse i forestillingen!

Daniel Grindeland spilte "Prinsen" og han er regjerende Norgesmester i Breaking. Han ble nr.2 i Norske Talenter i 2014 og vant "Mitt Dansecrew" på tv2 med dansegruppen Absence Crew. I tillegg er han nr.17 på lista over verdens beste breakere.

Til sommerforestillingen 2017 "Super Squad" kom ingen mindre enn Adelen for å opptre på forestillingen! Hun kom med egne dansere og ga oss et fantastisk show, i tillegg til at hun opptrådte sammen med ALLE våre elever takket være vår hoved sponsor Vilje Prosjekt tjenester

Til Juleforestillingen 2017 fikk vi igjen, takket være vår sponsor "SPAR Vektergården" gi ut prisen "Årets Dansesjel" til av danserne våre som har utmerket seg det siste året med å bidra til et rikt og godt dansemiljø!

 
 På danseskolens første Dansecamp sommeren 2018, sponset SPAR vektergården frukt og grønt til deltagerne.
 
 
Høsten 2018 inngår La Salle de Danse en hoved sponsor avtale med Vilje Prosjekt tjenester, som skal bidra med sponsing av ulike slag. SPAR Vektergården fortsetter å sponse frukt og sponse deler av kostymene, pluss gi ut prisen til "Årets Dansesjel 2018" på danseskolen juleforestilling på Bakkenteigen Lørdag 8.desember.
 
 
 Våren 2019 fortsetter La Salle de Danse sitt samarbeid med hovedsponsor Vilje prosjekttjenester. Vi fortsetter også samarbeidet med SPAR Vektergården.