Pedagoger og Instruktører

Elin Salthammer (Eier, Daglig Leder og "La Salle"-mamma)

Elin Salthammer er eier og daglig leder ved La Salle de Danse! Hun er vår egen "La Salle-mamma" som alltid tar vare på oss og passer på at vi har det bra!

Hun er også en utrolig dyktig kunstner og tillegg til å male, tegne, snekre og kokkelere, er hun helt fantastisk flink til å sy!! Hun tegner, designer og syr kostymene til La Salle og det har blitt mange i løpet av årene!!!

Hun er gull verdt hos oss og er alltid med på alle arrangementer og hjelper til og syr fantastiske kostymer til oss :-)

Malin Salthammer (Kunstnerisk ansvarlig, prosjektleder, instruktør)

Malin Salthammer kjøpte La Salle de Danse juli 2011 og er i dag kunstnerisk anvarlig, prosjektleder og instruktør.

Malin startet å danse på La Salle når hun var 12 år, startet å undervise i hip hop og jazz da hun var 13 år og har siden dette drevet med dans på heltid.
-gikk danselinjen ved Greveskogen vgs og Thor Heyerdahl vgs
-studerte dans ved Universitet i Stavanger.
-Har sertifikat i Linedance nivå Nybegynner, Øvet og Avansert. Har danset og holdt show i Houston, Texas.
-Koreografert for og med blant annet vinner av Norske Talenter 2010, Sirius, Chenno Tin fra breakdance gruppa King Wings Crew, Hanna Mjåvatn (vinner av dansefeber 2007), Didrik Solli Tangen, Teater Ibsen med Kåre Conradi, Odd Johan Fritsøe (prisbelønnet koreograf) og mange fler.

- Dannet Edge Company i 2005 og startet Edgeness Aspirantkompani og guttekompaniet EdgyBoys som en del av La Salle de Danse.

- Har vært koreograf for Frilynt ungdomsforbund, Drammen Barne og Ungdomsteater, Teater Ibsen, Studio Nilles Ballettskole og Stavanger Danse senter.

- Var assistentkoreograf for Odd Johans Fritsøe sin prisblelønnede koreografi"Sne" i Bølgen kulturhus i 2010 og under hans forestilling "Bror" på Den Norske Opera og Ballett i 2012.

- Koreograf for Teater Ibsen sin oppsetning av "Peer Gynt" på Møringa i Horten våren 2013 med blant andre Kåre Conradi.

-Koreograf for Varden Ungdomsskoles musikal "Gatelys" høsten/vinteren 2014/15

- Koreografert for vestfold Idrettsgalla, Bryllupsmesser, Horten Frivillighetssentral, Studio Nilles Ballettskole, Falk Håndball, Åpningsarrangement både lokalt og internasjonalt i 2016, 2017 og 2018.

- Undervist og holdt kurs for Horten Frivillihets sentral og HOPP prosjektet og er involvert i arbeidet til Horten Frivillighetssentral og HOPP prosjektet.

- Er fast koreograf/instruktør på Frilynt Ungdomssforbund sin sommercamp "Splæshcamp" hver sommer. Har nå vært der i 8 år.

Malin har via sin deltagelse i Norske Talenter vært på utallige oppdrag og hatt flere foredrag rettet mot barn og ungdom i aktivitet, og åpenheten rundt psykisk helse.

Malin underviser barn fra 5 år i ballett og street, gutteklasser, videregående klasser i street og Contemporary, Tåspiss og Ballett klasser og 4 forskjellige voksenklasser, og har regi og koreografi for alle rolleinnehaverne, samt er regissør og kunstnerisk leder for forestillingene og prosjektleder for alle oppdrag som danseskolen gjør.

Lill-Kristine Konst (Girly Street 10-12 år, Jazz Øvet, Contemporary Advanced, Commercial Jazz High Heels Ungdom, Jazz Videregående og Edge Company)

Lill-Kristine Konst startet å danse på La Salle de Danse i 2002.

Hun var med ble tatt med i det nystartede Edge Company og var med på mange ulike oppdrag, blant danseoppdrag med "Sirius" vinner av Norske Talenter 2010, Didrik Solli Tangen m.m.

Lill-Kristine startet å undervise på La Salle de Danse i 2012 og vekket stor interesse allerede da, med sitt gryende talent og sterke kreativitet!

Hun studerte dans ved Greveskogen videregående fra 2010 til 2013.

Lill-Kristine er utdannet danser fra Bårdar Danseakademi (2013-2016)

Hun har opptrådt på scener over hele norge og har opptrådt på ulike tv-show som blant annet Stjernekamp og jobbet for NRK og Monster AS.

Lill-Kristine kom tilbake til La Salle de Danse høsten 2017, og hun underviser nå i Girly Street 10-12 år, Jazz Øvet, Contemporary Advanced, Commercial Jazz High Heels Ungdom og Jazz Videregående! Hun vil også koreografere for Edge Company Høsten 2018.

Dette er en strålende danser som vi er veldig heldig å få lov til å ha hos oss på La Salle de Danse. Hun gir elevene utfordring, danseglede og masse ny inspirasjon!
Du kan skrive telefonnummer, e-postadresser osv. her. Det er en egen boks nedenfor for e-postadresser.

Iris Reder Kristoffersen ( Gjeste koreograf i Latin)

Iris Reder Kristoffersen startet hos oss vårsemesteret 2015!!

-Iris er utdannet ved Den Norske Balletthøgskole-dans med pedagogikk, med hovedfag i jazzballett.
-Hun har også undervist ved kjente danseskoler i Oslo som Oslo streetdance studio, Kristine Glennes Ballettskole og Kirkenærs Ballettskole.
-I tillegg er hun en av norges beste kvinnelige latin dansere og er hovedinstruktør ved Salsakompaniet i Oslo, Norges største danseskole innen latin dans.

Vi er utrolig heldig som får denne flotte dama til vår danseskole!!! Hun er kreativ, har ett veldig smittende vesen og er utrolig dyktig!!!

Iris kommer tilbake og har kurs hvor koreografiene blir brukt i forestillingene!

Iris koreograferer dessuten til våre elevers deltakelse på Nordic Salsa Experience i Oslo Lørdag 3.mars 2018.

Iris hadde dessuten sommerkurs sommeren 2018.

"Maxim" Richard C.Retteråsen (hip hop, girlystyle, popping/locking og breakdance)

Richard C.Retteråsen aka "Maxim" startet hos oss høsten 2013 og har raskt blitt uhyre populær!
-Maxim underviser blant annet på Circle i Oslo og er medlem og danser i dansekompaniet deepDownDopeizm som er en meget annerkjent dansegruppe i Norge.
- Maxim er en av Norges aller beste hip hop dansere og vi er fantastisk heldige som har han hos oss.

Maxim inspirerer, mortiverer og gleder alle med sitt engasjement og talent!!

Maxim underviser i Hip Hop, Popping/Locking, Girly Style Hip Hop og Breakdance dette semesteret.


Nora Christina Finsveen (Contemporary Øvet fra 11 år, Girly Jazz fra 12 år og Edgeness Aspirantkompani sammen med Maria)

Nora har danset på La Salle de Danse i mange år og har deltatt på utallige forestillinger, show og workshops!

Nora danser i Edge Company som har deltatt blant annet på UKM og i Norske Talenter.

Nora var en av 6 dansere som ble plukket ut til å danse under åpningen av Barnas Holmenkollendag i Oslo.

Nora har undervist på La Salle de Danse siden Våren 2015, og er en meget flink danselærer! Hun ser hver enkelt elev og hun stråler sammen med barna!

Nora hadde hovedrollen som Batwoman i sommerforestillingen "Super Squad" juni 2017 og rollen som en av stesøstrene i julesforestillingen "Askepott" desember 2017

Nora danser også aktivt selv i flere stilarter og kommer til å undervise i Contemporary Øvet fra 11 år, Girly Jazz og Edgeness Aspirantkompani. Hun underviser også Latin Girls sammen med Mille Synøve Mikkelsen.
Du kan skrive telefonnummer, e-postadresser osv. her. Det er en egen boks nedenfor for e-postadresser.

Huy Quoc Pham (Hip Hop litt øvet)

Huy er ny instruktør høsten 2018! 

Huy har vært instruktør og danser ved Extend art of Dance i tønsberg i mange år, og nå er vi så heldige å ha han hos oss.

Huy var vikar hos oss våren 2018, og er nå instruktør i Hip Hop litt øvet.

Huy er utrolig kreativ, dyktig danser. Han er veldg engasjerende og har alltid et smil på lur. Han har en unikt kul stil, som elevene elsker og han bidrar med masse danseglede og positiv energi bare han er i samme rom.

Vi gleder oss til å ha han hos oss dette semesteret :-) 
Du kan skrive telefonnummer, e-postadresser osv. her. Det er en egen boks nedenfor for e-postadresser.

Mille Synnøve Mikkelsen (Latin Girls sammen med Nora og Commercial Jazz Øvet)

Mille Synnøve Mikkelsen har danset på La Salle de Danse i flere år og hun er med i Edge Company som har deltatt på store og små shows og begivenheter.

Mille har dessuten fungert som vikar ved flere anledninger og har ett stort talent for koreografi! Denne jenta er både kreativ og utrolig flink med barn, unge og voksne!

Dette er grunnen til at Mille vant prisen Årets Danser 2016 på juleforestillingen.

Mille har ved flere anledninger hatt store rollen i skolen forestillinger, og spilte nå sist rollen som Dronningen i juleforestillingen "Askepott" desember 2017

Mille kommer til å undervise i Latin Girls sammen med Nora Christina Finsveen, Super Stars 7-8 år og Commercial Jazz.
e-post: